İkinci El Eşya Alım Satım Adımlarımız;

photographer, camera, lens-16022.jpg

Ürün Fotoğrafınızı Gönderin

Satmak istediğiniz ikinci el eşyanın fotoğraflarını detaylı bir şekilde çekiniz. Daha sonra bize ürünün fotoğraflarını ve kaç yıllık olduğu gibi bilgileri veriniz.

whatsapp, whats, whatsapp icon-3000966.jpg

Whatsapp ile İletişime Geçin

Göndermiş olduğunuz ürün fotoğraflarını inceleyelim ve alabileceğimiz bir ürünse size fiyat teklifimizi whatsapp veya telefon ile iletelim.

truck, transportation, vehicle-41091.jpg

Kapınızdan Teslim Alalım

Fiyatta anlaştığımız taktirde hemen nakliye araçlarımızı adresinize yönlendirelim ve ürünlerinizi nakit parayla satın alalım.

HAKKIMIZDA.

1995 yılında başlamış olduğumuz ikinci el eşya alım satım hizmetine yüksek tecrübeyle son sürat devam etmekteyiz. İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakasında ki ikinci el eşyalarını satmak isteyen kişilerden ürünlerini iyi fiyatlarla satın almaktayız. Aynı zamanda mağazamızda ikinci el eşya satışımızda bulunmaktadır.

İstanbul İkinci El Eşya Alanlar

İstanbul’da ikinci el eşya alanlar ile 2.el ve sıfır eşyalarınızı satabilirsiniz. Nasıl mı? Şöyle;

  1. İkinci el eşyalarınızın net bir şekilde fotoğraflarını çekin.
  2. Satmak istediğiniz eşyaların fotoğraflarını çektikten sonra WhatsApp ile yollayın.
  3. Whatsapp ile gönderdiğiniz fotoğraflar sayesinde inceleme yaptıktan sonra sizlere fiyat teklifimizi iletelim.

Hızlıca ikinci el eşya satmak işte bu kadar kolaydır. Sizler de bizlere ikinci el eşya satmak istiyorsanız hemen bu adımları uygulayarak 2.el eşyalarınızdan kurtulabilirsiniz. Sizlere hizmette sınır tanımıyor satmak istediğiniz eşya her ne olursa olsun satın almaya çalışıyoruz. İstanbul’un tüm semtlerine ikinci el eşya alım satım hizmetimiz bulunmaktadır.

 

Sizler de İstanbul’da 2.el eşya alan yerler ararken bizimle karşılaştıysanız teklif almanın ne kadar kolay olduğunu görmek isterseniz hemen iletişime geçebilirsiniz. Çünkü çoğu kategoride 2.el eşya satın almaktayız ve bunların bazıları şöyle;

  1. İkinci el beyaz eşya
  2. İkinci el mobilya
  3. İkinci el televizyon
  4. Elektronik eşya
  5. Antika eşya

İkinci El Eşyalarımı Nerede Satabilirim? İkinci el eşyalarımı nerede satabilirim diyorsanız bizim bu konuda hizmet verdiğimizi sizlere bildirmek isteriz. Hem de İstanbul Anadolu Yakası ve Avrupa Yakasının her semtinde.

İstanbul İkinci El Eşya Alanlar: Ücretsiz Nakliye ile Satın Alıyoruz

İstanbul’da yaşayanların evlerinde kullanmadıkları eşyaları çoğu zaman atmak yerine satmak istediklerini biliyoruz. İşte tam da bu noktada devreye biz giriyoruz. İstanbul ikinci el eşya alanlar olarak sizlere ücretsiz nakliye hizmeti sunuyoruz ve kullanmadığınız eşyalarınızı değerinde satın alıyoruz.

İkinci el eşya alım satım işlemlerinde güvenliği ve dürüstlüğü ön planda tutuyoruz. Eşyalarınızın gerçek değerini belirleyerek sizlere adil bir teklif sunuyoruz. Sizler de evlerinizde kullanmadığınız beyaz eşyalarınızı, mobilyalarınızı, elektronik eşyalarınızı veya antika eşyalarınızı satmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İkinci el eşya satmak isteyenler için adım adım nasıl satış yapabileceklerine dair bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

İkinci El Eşya Satmak İstiyorum, Ne Yapmalıyım?

  1. Eşyalarınızın Durumunu Değerlendirin: İlk olarak satmak istediğiniz eşyaların durumunu değerlendirmeniz gerekiyor. Eşyalarınızın çalışır durumda olup olmadığını, hasarlı olup olmadığını kontrol edin.

  2. İletişime Geçin: Eşyalarınızı satmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. İnternet sitemizdeki iletişim formunu doldurarak veya telefon numaralarımızdan bizi arayarak iletişime geçebilirsiniz.

  3. Değerlendirme Yapalım: İletişim formunu doldurduktan veya bizi aradıktan sonra eşyalarınızın fotoğraflarını ve açıklamalarını bizimle paylaşabilirsiniz. Eşyalarınızın gerçek değerini belirleyerek sizlere adil bir teklif sunacağız.

  4. Ücretsiz Nakliye Hizmeti: Eşyalarınızı bizimle anlaştıktan sonra evinizden ücretsiz olarak alıyoruz. Nakliye hizmetimiz tamamen ücretsizdir.

  5. Ödemenizi Alın: Eşyalarınızın değerinde olduğunu düşünüyorsanız, teklifimizi kabul ederek ödemenizi alabilirsiniz.

İkinci El Eşya Almak İstiyorum, Ne Yapmalıyım?

İkinci el eşya almak isteyenler de bizimle iletişime geçerek kaliteli ve uygun fiyatlı eşyaları satın alabilirler. İnternet sitemizde yer alan mağaza bölümünde ikinci el beyaz eşya, mobilya, elektronik eşya ve antika eşyaları bulabilirsiniz. Ayrıca, bizimle iletişime geçerek aradığınız özellikteki eşyalar hakkında bilgi alabilirsiniz.

İstanbul İkinci El Eşya Alanlar Olarak Sunduğumuz Avantajlar;

  1. Ücretsiz Nakliye Hizmeti: Eşyalarınızı evinizden ücretsiz olarak alıyoruz. Nakliye hizmetimiz tamamen ücretsizdir.

  2. Gerçek Değer Belirleme: Eşyalarınızın gerçek değerini belirleyerek sizlere adil bir teklif sunuyoruz.

  3. Dürüstlük: Eşyalarınızın gerçek değerini belirleyerek sizlere adil bir teklif sunuyoruz. İkinci el eşya alım satım işlemlerinde dürüstlük ve güvenliği ön planda tutuyoruz.

  4. Geniş Ürün Yelpazesi: İnternet sitemizde yer alan mağazamızda ikinci el beyaz eşya, mobilya, elektronik eşya ve antika eşyaları bulabilirsiniz.

  5. Hızlı İşlem: Eşyalarınızın değerini belirledikten sonra hızlı bir şekilde işlem yaparak ödemenizi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: İkinci El Eşya Alanlar, İkinci El Eşya Alan Yerler, İkinci El Eşya Alım Satım, İkinci El Eşya Satmak İstiyorum, İkinci El Mobilya Alanlar, İkinci El Beyaz Eşya Alanlar, İkinci El Televizyon Alanlar, Antika Eşya Alanlar, İkinci El Eşya Nasıl Satılır.

 

Diğer ikinci el eşya alanlardan fiyat almak isterseniz www.ikincielesya-istanbulspot.com‘u tavsiye edebiliriz.

 

Yani, İstanbul’da ikinci el eşya alanlar olarak sizlere güvenli, hızlı ve ücretsiz nakliye hizmeti sunuyoruz. İnternet sitemizdeki iletişim formunu doldurarak veya telefon numaralarımızdan bizi arayarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. İkinci el eşya satmak veya almak isteyenler için en kaliteli ve uygun fiyatlı hizmeti sunuyoruz.

Scroll to Top
× İkinci El Eşya Satmak İstiyorum!